Molnár Zsófi vagyok, esküvőszervező, dekoratőr és virágkötő.

Hálás vagyok, amiért olyan dologgal foglalkozhatok napjaim nagy részében, amit szeretek, amibe teljes odaadással tudom fektetni energiáimat és hozzá tenni szívemet is.

Image-2

Ezért akartam mindig is esküvőszervező lenni…

Minden párral csodás Nagy Napot szeretnék átélni, mely hibátlan köntösbe bújtatja egyesült életek kezdetét. Mindig is arra törekedtem, hogy elvállalt feladataimat maximálisan, precízen oldjam meg, és valami plusszal tegyem még egyedivé. Szeretek kilógni a sorból, és szeretem, ha figyelnek rám, vagy arra, amit csinálok. Szeretek figyelni másokra. Szeretek tanácsot adni, segíteni, megoldani olyan helyzeteket, melyek kreativitást és gyors felismerést várnak el. Érzelmes ember vagyok. Szeretem látni azt, ha a szerelmesek megélik a szerelmüket, és igazán látszik az arcukon, a szemükben és minden mozzanatukban, mennyire odavannak egymásért. Ezért akartam mindig is esküvőszervező lenni.

Az esküvő különleges, fontos, és szerintem mindenkinek jár! Több ez, mint papír, több mint szokás vagy csinos ruhák tömege, de több egy mámoros esténél is. Ez is kell, de az üzenet a lényeg: Ünneppé varázsolni a képet arról, hogy egymás mellett találja meg két ember helyét a világban. Egy nap, mely róluk szól, amit minden jelenlévő megismételhetetlenül együtt tesz közös élménnyé.

Minden alkalom megható, valahányszor látom, amint a vőlegény mosolyra húzza száját először megpillantva fehérruhás szerelmét. Talán ez az egyik olyan pillanat, mely örökre beleég egy ábrándozó, szerelmes lány szívébe, miközben odaképzeli magát, és gyomra remegni kezd, ahányszor csak erre gondol. Ezekért a pillanatokért lett szenvedélyem a munkám.

…hogy a Nagy Nap valóban Rólatok szóljon.

  Olyan környezetet biztosítunk Nagy Napotoknak, mely valóban Hozzátok illik, és Rólatok szól.

Szervezői díjjal dolgozunk, nem pedig jutalékokért. Ez azt jelenti, hogy nem a legdrágább szolgáltatókat ajánljuk Nektek, hanem azokat, akik leginkább megfelelnek elvárásaitoknak.

Vállalkozásunk célja és szívügyünk is egyben, hogy gondtalan készülődést biztosítva szerelmeseink elképzelésük szerint tehessenek esküt. Vágyaitok beteljesülését szakértői tanácsokkal és széleskörű szolgáltatói palettával kívánjuk támogatni. Különleges helyszíneinkkel és megbízható szolgáltatóinkkal biztosítjuk az általatok elképzelt tökéletesség beteljesülését.

Összefonott ujjak közt ragyogó végtelen,
Szerelmes Igen szólt eggyé vált szíveken.
Szikrázó örömfelleg: ajtónk nyitva várja.
– Örök köteléknek a láthatatlan sem határa.

Meséteket halljuk! Varázs hetek várnak,
Teremtsünk csodát álmaitok magvának!
Elképzelt tökély, s hogy kerek egész legyen,
A gondtalan idő lesz, mi áldott Napot terem.

Félelemtől messze, hol örömkönnyek várnak,
Boldog népe örvend majd kacagva a násznak:
Őszinte esküt tesztek holnapnak, s a mának,
Szerelem ünnepe Nagy Nap minden párnak.

Táncot lejt a Fény is, majd csókotokon megáll,
S a valóra vált álom, – mint csillogó fénymadár,
Csodálatos színt ragyog –
Otthona lesz lelketek a boldogságnak;
Engedjük repülni, s hívjuk szárnyaló Csodának.