Amiért itt vagyunk...

Közös életetek egyik legizgalmasabb időszakában jártok most…

  A Nagy Napra készülve álmaitok megvalósulása mellett mindkettőtök célja, hogy szerelmetek méltó megünneplésére olyan környezetben kerüljön sor, mely kifejezi egymás iránti érzéseiteket.

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani

logóm_kieg

ESKÜVŐSZERVEZŐKÉNT

Segítünk célirányosan felépíteni esküvői gárdátokat

Az esküvőszervező személye kulcsfontosságú lehet ebben a helyzetben, hiszen megismerve elképzelésiteket segít célirányosan felépíteni esküvői gárdátokat minden részletet számba véve – akár olyanokat is, melyekre Ti magatok nem gondolnátok.

DSC00180

Azon dolgozunk, hogy a jegyespár és a násznép kizárólag a jókedvre és az ünneplésre koncentrálhasson

Az esküvői csapat vezetőjeként az esküvőszervező célja, hogy a Nagy Napon irányítsa és összefogja a szolgáltatókat, hogy a váratlan helyzetek kiküszöbölése érdekében mindenki tudja saját feladatát egy előre meghatározott forgatókönyv részeként. Kreativitása, higgadtsága és kitűnő helyzetfelismerése elengedhetetlen, hiszen célja minden pillanatban és megoldandó szituációban, hogy a jegyespár és a násznép kizárólag a jókedvre és az ünneplésre koncentrálhasson. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani.

…hogy a Nagy Nap valóban Rólatok szóljon.

Olyan környezetet biztosítunk Nagy Napotoknak, mely valóban Hozzátok illik, és Rólatok szól.

Szervezői díjjal dolgozunk, nem pedig jutalékokért. Ez azt jelenti, hogy nem a legdrágább szolgáltatókat ajánljuk Nektek, hanem azokat, akik leginkább megfelelnek elvárásaitoknak.

Vállalkozásunk célja és szívügyünk is egyben, hogy gondtalan készülődést biztosítva szerelmeseink elképzelésük szerint tehessenek esküt. Vágyaitok beteljesülését szakértői tanácsokkal és széleskörű szolgáltatói palettával kívánjuk támogatni. Különleges helyszíneinkkel és megbízható szolgáltatóinkkal biztosítjuk az általatok elképzelt tökéletesség beteljesülését.

logóm_kieg

ESKÜVŐI DEKORATŐRKÉNT

A Nagy Nap külsőségei, az ünnepi hangulat különleges elemei olyan összetevők, melyek fontos részét jelentik a tökéletes összképnek. Annak érdekében, hogy a dekoráció valamennyi eleme harmonikus legyen, érdemes szakemberhez fordulni. Tapasztalataink és gyakorlatunk alapán olyan javaslatokat teszünk, melyekkel megteremthetjük az általatok elképzelt környezetet. 

Imádjuk a különleges, egyedi dekorációkat, ötletekben és fantáziban törekszünk álmaitokhoz igazodni!

photo-44

Teljeskörű esküvői dekorációt is vállalunk, hogy a meghívótól az utolsó kitűzőig, minden dekorációs elem harmóniában legyen, ugyanakkor ha egy kézben van összefogva valamennyi dekoratőri munka, Nektek sem kell ezer felé szakadni, elég velünk egyeztetni elképzeléseitekről!

Érdeklődj bátran

Kérj időpontot egy kötelezettségek nélküli személyes beszélgetésre, és oszd meg velünk álmaidat a Nagy Napot illetően... Érdeklődöm

Összefonott ujjak közt ragyogó végtelen,
Szerelmes Igen szólt eggyé vált szíveken.
Szikrázó örömfelleg: ajtónk nyitva várja.
– Örök köteléknek a láthatatlan sem határa.

Meséteket halljuk! Varázs hetek várnak,
Teremtsünk csodát álmaitok magvának!
Elképzelt tökély, s hogy kerek egész legyen,
A gondtalan idő lesz, mi áldott Napot terem.

Félelemtől messze, hol örömkönnyek várnak,
Boldog népe örvend majd kacagva a násznak:
Őszinte esküt tesztek holnapnak, s a mának,
Szerelem ünnepe Nagy Nap minden párnak.

Táncot lejt a Fény is, majd csókotokon megáll,
S a valóra vált álom, – mint csillogó fénymadár,
Csodálatos színt ragyog –
Otthona lesz lelketek a boldogságnak;
Engedjük repülni, s hívjuk szárnyaló Csodának.