Dekorációs szolgáltatásaink

Az esküvői dekoráció megtervezése ugyanúgy történik, mint az esküvő körülrajzolása.

Első körben egy kötetlen személyes beszélgetés alkalmával igyekszünk megismerni elképzeléseitket, igényeiteket, és meglátni azokat az apró részleteket, melyek kicsit különlegessé, egyedivé varázsolhatják Nagy Napotokat!

Íme egy kis segítség a dekorációs munkamenethez kapcsolódóan, hogy lássátok, mit is takar pontosan megbízásunk!

logóm_kieg

Az első, kötelezettségek nélküli találkozás alkalmával dekorációs adatlapunk kitöltésével pontos listát készítünk arról, mik azok az elemek, amikről biztosan tudjátok, hogy megjelennek majd a Nagy Napon. Mivel a helyszín nagyban befolyásolja a dekoráció stílusát és valamilyen szinten keretek közé helyezi a lehetőségeket, fontos ismernünk a hely adottságait. Ha van olyan irányzat, melynek elemeit mindenképpen szeretnétek viszont látni esküvőtökön, ekkor megoszthatjátok velünk, a legapróbb részletek is számítanak!

Legelső találkozásunk alkalmával körülbelül 1 órás beszélgetésre számítsatok, hiszen sok kis dologra ki kell térnünk!

Már az első beszélgetésből körvonalazódik az elképzelés, és persze semmi sincs kőbe vésve, a változtatás lehetősége megbízásunk alatt is fennmarad!

Ha nincs konkrét elképzelés a dekoráció alapsémáját illetően, akkor se aggódjatok! Azért vagyunk, hogy segítsünk körvonalazni a környezetet, elindítani és aztán kibontakoztatni az ötlethullámokat!

Ezután az információk feldolgozása, ötletelés, majd egy részletes árajánlat készítése következik részünkről a megbeszéltek alapján.

logóm_kieg

Árajánlatunk összeállítása mindig egyénre szabott, hiszen minden esküvő más-más elemekből épül fel, nincs két ugyanolyan dekorációs összkép. Éppen ezért egy pontos és részletes összeállítás gyakran több órát is igénybe vehet részünkről.
Az elképzeléseket mindig kiegészítjük plusz ötletekkel, amiket képekkel is illusztrálunk.

Árajánlatunkat a következő séma alapján állítjuk össze táblázatos formába szedve, hogy minden részletében átlátható legyen a tervezés.

  • MUNKADÍJ – Munkadíjunk csomagszerűségét (80 főig, 120 főig, 160 főig 200 fő felett) a tervezett létszám, a dekorációs feladatok mennyisége és a szükséges munkaidő alapján állítottuk össze.

Dekoratőri munkadíjunk vonatkozik a tervezéstől, a virágkötésen át a vasárnap hajnali elpakolásig minden olyan feladatra, mely kiterjed a teljes dekoráció felépítésére. Ide tartozik például a grafikai munkadíj is, ha azt szeretnétek, hogy már a meghívónál kezdődjön a közös készülődés és a teljes egység megteremtése. 

  • BÉRLÉS – Második összetevője a dekorációs árkalkulációnak a bérelt eszközök költsége. Ennek összeállítását, hogy miből mekkora mennyiségre van szükség mindig az előzetes információk, igények, valamint a helyszín adottságai alapján javaslunk és számolunk. 

Minden esküvő más és más, és mivel sokféle helyszínen, sokféle igény szerint dolgoztunk már, meglehetősen különböző lehetőségeket is kínálhatunk bérelhető eszköztárunkból.

  • VÁSÁRLÁS – Fontos részét képezik az összköltségnek azok az elemek, amik úgymond fogyóeszközök, egyszer használhatók vagy egyedi darabok, amik kifejezetten a Ti esküvőtökre készültek. Ide tartozik a szalvéta, a gyertya, a virág, de még az ültetőkártyák, és a köszönőajándékok is, melyek beszerzését ugyanúgy ránk bízhatjátok!

Segítünk, hogy a megvásárolt kellékekhez a lehető legjobb áron jussatok hozzá!

  • ÚTIKÖLTSÉG – Munkadíjunk nem tartalmazza a kiszállások útiköltségét, mely fix áron Ft/km számítás alapján tevődik a végösszeghez. 
logóm_kieg
Fotó: Beloved Weddings
Fotó: Beloved Weddings

A dekorációs költségek könnyen az egekbe szállhatnak, nálunk viszont nincs meglepetés! Az előzetes egyeztetés után összerakott kalkuláció során mindig az eddigi tapasztalataink és beszerzéseink alapján számolunk, valamennyi részletre kitérve és lehetőséget számba véve. Éppen ezért tudjátok, mire számíthattok, előre tudtok tervezni a „homályos” dekorköltséggel is!

Amennyiben elfogadjátok a kidolgozott árajánlatot, szerződést kötünk, mely Nektek is biztosítékot jelent, egyfajta megnyugvást, hogy esküvőtök dekorációja gondos kéz alá került! Míg részetekről a teher lekerül a vállatokról, részünkről elkezdődik a komoly tervezés, melynek az időzítés különösen fontos eleme lesz.

Minden esküvőnek vannak olyan részei, melyek kidolgozását magatoknak kell elvégezni, gondolunk itt például az ültetési rend összeállítására. A véglegesítésre, az elemek kiválasztására mindig javaslunk egy határidőt, hiszen nekünk is pontosan meg kell határoznunk a beszerzési és előkészítési munkák időzítését, hogy minden időben a helyére kerüljön. Ebben szoktuk a párok segítségét kérni! 🙂 Minden egyéb, dekorációt érintő feladatot leveszünk a vállatokról, hogy az esküvő napján Nektek már csak a végeredményt kelljen élveznetek anélkül, hogy bármi miatt fájna a fejetek a készülődés bármely szakaszában!

logóm_kieg

Az esküvőtök előtti közvetlen napok nekünk, dekorosoknak csak a dekorációtokról szólnak.