Szeptemberi Styled Shoot a VillabogArtban

Szeptemberi Styled Shoot
a
VillabogArtban

Igazi indián nyár kedvezett szeptemberi lelkesedésünknek, amikor is egy maréknyi szerelmese az esküvők világának összegyűltünk egy varázslatos helyszínen, hogy különleges csapatmunkával valósítsunk meg egy elképzelt esküvői projektet.

 

Célunk elsősorban az volt, hogy egy részletes képsorozat készüljön, és egy különleges kisvilágot filmanyagban is megörökítsünk – egy olyan egységet gyúrjunk össze, amelyhez mindannyian hozzá tudunk tenni egy apró részletet. Egy napon, egy helyszínen valamennyien megjelentünk, hogy egy kis ízelítőt adjunk magunkból, bepillantást nyújtsunk kicsit esküvői munkánkba, saját elveink és rajongásunk világába egy közös akció keretein belül. 

A szeptemberre tervezett styled shoot és elképzelésünk koncepciója az volt, hogy esküvői szolgáltatók egy csoportja egybe gyűljön, hogy pont, mint egy esküvőn, kerek egésszé tegyék az apró részleteket. – Szolgáltatók helyett szívesebben beszélek együttműködőkről, akik mind szívügyüknek tekintik a Nagy Napot és azt a közös feladatot, hogy együttesen tegyük varázslatossá a szerelmesek ünnepét. Szeretek olyan emberekkel dolgozni, akik ugyanazon az elven működve szenvedélyüknek élnek munkájuk során -, akiknek szenvedélyük az álmok követése, a menyasszony és a vőlegény vágyainak megvalósítása. Ha nem szívből csinálja valaki, csupán „szolgáltat”, valóban csak egy szolgáltató lesz a tömegben, amolyan „hoztam is, meg nem is”. 

 

Alsóbogát kis falvának gyöngyszeme, a VillabogArt rendezvényhelyszín adott otthont különleges találkozónk számára. Odaadó együttműködők találkoztak, akik valódi esküvőként tekintve arra a napra, valódi szenvedéllyel sziporkázva villantották meg képességeiket és elhivatottságukat a közös munka során.

Egy esküvő – egyetlen nap – felépítését illetően sokan nem is gondolják, mennyi minden (vagy inkább mennyi ember) kell ahhoz, hogy a mese kerek egész legyen. Általában a menyasszonyok csak a szervezés derekán fogják fel igazán, mi mindent kell összerakni. Összeszámolni sem könnyű a közreműködőket, ezen a napon mi is szép számmal képviseltettük magunkat… 

A VillaBogart, a természetközeliség, a csend és a különleges erdőszéli terület valamennyiünk szívét megdobogtatta, Emlékálmodó kolleginánk fotósorozata hűen tükrözi a magával ragadó hangulatot – igazi, szívhez szóló emléke is a napnak.

A Magtárat, mint elsődleges rendezvényhelyszínt választottuk egyik állomásunknak, ahol három asztalt dekoráltunk a Szilva Design jóvoltából. Egy trendi greenery főasztalt egy kis fáradt rózsaszínnel spékelve, egy szürketerítős egységet pinkkel kombinálva -, amihez remekül illett egy kis Rosé 😉 -, valamint egy igazi őszi esküvőre hangolódva gesztenyés aranyra vettük a figurát, ahol az alma mondott köszönetet. A dekoráció papír látványosságait a Linda Buttercup Design tervezte és készítette, melyek szemet gyönyörködtető egységet és harmonikus színkombinációkat hordozva magukon segíthetnek helyet is találni a Nagy Napon.

Természetesen a desszertpult sem maradhat el egyetlen esküvőről sem, így a Villabogart hangulatához hűen egy kis zölddel turbóztuk fel a Mákos Műhely finomságait. A belga csoki terjengő, krémes illata a teremben sokunk számára jelentett kihívást a fotózás alatt, nemcsak látványra volt ellenállhatatlan, de a nap végén munkánk megkoronázása is… 

A szépség, az elegancia és a külcsín minden pár számára kiemelkedő jelentőséggel bír egy esküvőn… mindig!  Modelljeink kisugárzása külön emelte a külső megjelenés részleteit, melyek összeválogatása során a különlegességekre törekedtünk. Vőlegényünk elegáns megjelenését a Balance biztosította öltönyeivel, menyasszonyaink Anna Jonas tervezéseit öltötték magukra; a különleges ruhák méltó környezetben mutathatták meg nem mindennapi vonalaikat. 

  A Pure Studio szakértelme fotózásunkon is megmutatkozott, a smink és a frizura kolleginánk és kollégánk keze munkáját dicséri. Az egyedi tervezésű, kézzel készített hajba való ékszerek az Amarnam szépségei, melyek egységes összhatással csillogtak fodrászunk alkotásainak ölelésében. A Luiza Jewels kézzel készült, kristály ékszerei erősítették a dekoratív megjelenést egy kis modern egyediséget csempészve a képbe.

Második helyszínünk felvételeit az erdő széli Odvas Platán árnyékában készítettük, ahol a visszafogott dekorációt a környezetbeillő, Kisdió alkotta fehérbetűs fatáblák egészítették ki. Megdöbbentő energiák otthona az a kis, hidas szeglet, s a kastélyparkon át vezető út is azt sugallja, hogy a feltöltődés felé visz minket. A nap végéhez közeledve már kissé elpilledve vágtunk bele az utolsó felvonásba, ám a csodás helyszín és a késő délutáni fények játéka magával ragadott mindannyiunkat. Miközben a menyasszonyi ruhák suhogását hallgattuk, s libbenését figyeltük, elvarázsolt minket az égbenyúló platánokon átszűrődő napfény élménye. A tökéletes pillanatok felvételéről a First Sight Studio gondoskodott, kollégánk egész napos kamerázásának méltó befejezése volt a platán madárcsicsergős hangulata.

Modellek: Barabás Csenge, Borongics Anett, Kazimír Szabolcs

A nap minden percét élveztem. Csodás érzés olyan emberekkel dolgozni, akikkel már az első együttműködés során meg lehet találni a közös hangot. A csapat nem volt mindennapi, ahogy az eredmény is mutatja. Ezúton is köszönöm az Együttműködőknek a felhőtlen hangulatot, a türelmet és kitartást, de legfőképp azt a belülről fakadó szenvedélyt és odaadást, amivel munkájuk és az esküvők világa iránti elkötelezettségükről tettek újabb tanúbizonyságot!